Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Technik żywienia i usług gastronomicznych. kwalifikacja t.15.1
Język książki: polski
Rok wydania: 2013
Wydanie: 1
Liczba stron: 304
Oprawa: Miękka
Nasza cena:
43,27 zł
Rabat 7,43% zyskujesz 3,47 zł
Status: 36h
Koszty dostawy:
Paczka w RUCHu | od 5,99 zł |
Poczta Polska Odbiór w punkcie | od 10,99 zł |
Paczkomaty InPost | od 10,99 zł |
Poczta Polska doręczenie pod adres | od 11,99 zł |
FedEx - przesyłka kurierska | od 12,99 zł |
InPost - przesyłka kurierska | od 20,00 zł |
Kategorie:
Opis produktu
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Słowa kluczowe:
Polecamy także
Cena katalogowa: 6,90 zł
Nasza cena: 6,34 zł
Nasza cena: 6,34 zł
Cena katalogowa: 39,90 zł
Nasza cena: 26,96 zł
Nasza cena: 26,96 zł
Cena katalogowa: 5,90 zł
Nasza cena: 5,47 zł
Nasza cena: 5,47 zł
Cena katalogowa: 20,50 zł
Nasza cena: 20,50 zł
Nasza cena: 20,50 zł
Cena katalogowa: 21,90 zł
Nasza cena: 20,20 zł
Nasza cena: 20,20 zł
Cena katalogowa: 51,04 zł
Nasza cena: 53,90 zł
Nasza cena: 53,90 zł