Koszyk

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2
Producent: WSiP
EAN: 9788302028625
Grupa: książka
Język książki: polski
Rok wydania: 2015
Wydanie: 18
Liczba stron: 296
Oprawa: Miękka
38,95 zł
Rabat 14,02% zyskujesz 0,35 zł
produkt niedostępny
Koszty dostawy:
Paczka w RUCHu od 0,00 zł
Poczta Polska Odbiór w punkcie od 9,99 zł
Poczta Polska doręczenie pod adres od 10,99 zł
InPost Paczkomaty 24/7 od 10,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 12,99 zł
InPost - przesyłka kurierska od 20,00 zł

Opis produktu


W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.
Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Polecamy także


Egzamin zawodowy Technik handlowiec Testy i zadania z rozwiązaniami
Cena katalogowa: 37,30 zł
38,95 zł
Status:  24h

Matematyka podręcznik część 1 zasadnicza szkoła zawodowa 38202 573/1/2012/2015
Cena katalogowa: 34,50 zł
36,95 zł
Status:  24h

Matematyka podręcznik część 1 szkoła zawodowa 153901 580/1/2012/2015
Cena katalogowa: 34,90 zł
38,95 zł
Status:  dostępne od ręki

Geografia z ochroną i kształtowaniem środowiska podręcznik
Cena katalogowa: 23,50 zł
26,95 zł
Status:  24h

Geografia z ochroną i kształtowaniem środowiska Podręcznik
Cena katalogowa: 23,50 zł
26,95 zł
Status:  24h

Język polski zrozumieć świat podręcznik cześć 1 zasadnicza szkoła zawodowa 14002 584/1/2012/2015
Cena katalogowa: 36,50 zł
38,95 zł
Status:  24h