Koszyk
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Część 2

Wydawnictwo: WSiP
Język książki: polski
Rok wydania: 2015
Wydanie: 18
ISBN: 9788302028625
Liczba stron: 296
Oprawa: Miękka
Wersja drukowana Wersja drukowana
Koszty dostawy:
Paczka w RUCHu od 3,89 zł
Poczta Polska Odbiór w punkcie od 7,99 zł
Paczkomaty InPost od 8,99 zł
Poczta Polska doręczenie pod adres od 9,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 11,99 zł
29.54 PLN Nasza cena:
29,54 zł
Rabat 17,48% zyskujesz 6,26 zł
Status:   1 - 2 dni

Opis produktu


W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.
Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Polecamy także


Skin Doctor Biblia zdrowej cery
Lenartowicz Izabela
Cena katalogowa: 49,90 zł
Nasza cena: 36,22 zł
Status:  Od ręki

Na surowo. 100 przepisów
Juncewicz Agnieszka
Cena katalogowa: 99,00 zł
Nasza cena: 99,00 zł
Status:  Od ręki

Prosto z roślin Radosna sztuka celebrowania weganizmu
Cena katalogowa: 49,90 zł
Nasza cena: 29,24 zł
Status:  Od ręki

Zdrowa kuchnia dla dzieci
Kłosińska Anna
Cena katalogowa: 24,90 zł
Nasza cena: 15,30 zł
Status:  1 - 2 dni

Jak rozpalić ognisko czyli rzecz o drewnie, podpałce i ogniu
Cena katalogowa: 29,90 zł
Nasza cena: 19,54 zł
Status:  Od ręki

Mocne alkohole w Polsce 2018
Gołębiewski Łukasz
Cena katalogowa: 80,00 zł
Nasza cena: 50,94 zł
Status:  1 - 2 dni