Koszyk

Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3

Technologia gastronomiczna z obsługą gości 3
Producent: REA
EAN: 8371410158
Grupa: książka
Rok wydania: 1999
Wydanie: 1
Liczba stron: 296
Oprawa: Miękka
Nasza cena:
22,88 zł
Rabat 20% zyskujesz 5,72 zł
produkt niedostępny
Koszty dostawy:
Paczka w RUCHu od 5,99 zł
Poczta Polska Odbiór w punkcie od 9,99 zł
InPost - przesyłka kurierska od 10,99 zł
Poczta Polska doręczenie pod adres od 10,99 zł
Paczkomaty InPost od 11,89 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 10,99 zł

Opis produktu


Znajdziesz tu takie zagadnienia jak: mięso, ryby, zakąski zimne i gorące, desery, napoje alkoholowe i bezalkoholowe, bufet, obsługa gości, przyjęcia okolocznościowe, serwis specjalny, bar,higiena i ochrona środowiska a poza tym słowniczek wyrazów obcych i terminy gastronomiczne.

Polecamy także


Egzamin potwierdzajacy kwalifikacje zawodowe a.22. przykłady zadań
Cena katalogowa: 27,80 zł
Nasza cena: 23,43 zł
Status:  24h

Genau! 1 Podręcznik + CD
Tkadkeckova Carla
Cena katalogowa: 32,00 zł
Nasza cena: 27,58 zł
Status:  24h

Deutsch für Profis. Branża ekonomiczna LEKTORKLETT
Cena katalogowa: 33,00 zł
Nasza cena: 30,13 zł
Status:  24h

Praktyczna nauka zawodu pracownia mechatroniki samochodowej m.12 technik pojazdów samochodowych elektromechanik pojazdów samochodowych
Cena katalogowa: 49,20 zł
Nasza cena: 47,52 zł
Status:  24h

Przedsiębiorstwo gastronomiczne podręcznik
Cena katalogowa: 34,00 zł
Nasza cena: 30,06 zł
Status:  24h

Słownik angielsko-polski, polsko-angielski 3w1
Cena katalogowa: 26,90 zł
Nasza cena: 16,66 zł
Status:  24h

Dokumentacja ekonomiczno-finansowa NPP WSiP
Cena katalogowa: 43,00 zł
Nasza cena: 39,36 zł
Status:  24h

Informacja turystyczna. Geografia
Cena katalogowa: 49,20 zł
Nasza cena: 45,08 zł
Status:  24h

Stylizacja fryzur Kwalifikacja A.23.2 Podręcznik do nauki zawodu
Cena katalogowa: 46,74 zł
Nasza cena: 44,36 zł
Status:  24h

Projektowanie urządzeń i systemów mechatronicznych Kwalifikacja E.19.2 Podręcznik do nauki zawodu
Cena katalogowa: 44,30 zł
Nasza cena: 43,86 zł
Status:  24h

Systemy logistyczne Część 2 Podręcznik
Cena katalogowa: 40,00 zł
Nasza cena: 35,38 zł
Status:  24h

Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik Tom 1 Technik technologii żywności cukiernik T.4
Cena katalogowa: 44,26 zł
Nasza cena: 39,84 zł
Status:  24h