Koszyk

Technologia gastron. z towarozn. cz.3 Procner WSiP

Technologia gastron. z towarozn. cz.3 Procner WSiP
Producent: WSiP
EAN: 9788302041655
Grupa: książka
Język książki: polski
Rok wydania: 2007
Wydanie: 14
Liczba stron: 256
Oprawa: Miękka
26,95 zł
Rabat 0% zyskujesz -0,19 zł
produkt niedostępny
Koszty dostawy:
Paczka w RUCHu od 0,00 zł
Poczta Polska Odbiór w punkcie od 9,99 zł
Poczta Polska doręczenie pod adres od 10,99 zł
InPost Paczkomaty 24/7 od 10,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 12,99 zł
InPost - przesyłka kurierska od 20,00 zł

Opis produktu


Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharza.
Omówiono w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów oraz sporządzania potraw kuchni polskiej, regionalnej i kuchni innych narodów, a także potraw dietetycznych.

Polecamy także


Geografia z ochroną i kształtowaniem środowiska Podręcznik
Cena katalogowa: 23,50 zł
26,95 zł
Status:  24h

Elektrotechnika 24/2005
013406 Bolkowski
Cena katalogowa: 71,86 zł
64,95 zł
Status:  24h

Język polski zrozumieć świat podręcznik cześć 1 zasadnicza szkoła zawodowa 14002 584/1/2012/2015
Cena katalogowa: 36,50 zł
38,95 zł
Status:  24h

Egzamin zawodowy Technik handlowiec Testy i zadania z rozwiązaniami
Cena katalogowa: 37,30 zł
38,95 zł
Status:  24h

Geografia z ochroną i kształtowaniem środowiska podręcznik
Cena katalogowa: 23,50 zł
26,95 zł
Status:  24h

Matematyka podręcznik część 1 zasadnicza szkoła zawodowa 38202 573/1/2012/2015
Cena katalogowa: 34,50 zł
36,95 zł
Status:  24h

Matematyka podręcznik część 1 szkoła zawodowa 153901 580/1/2012/2015
Cena katalogowa: 34,90 zł
38,95 zł
Status:  dostępne od ręki