Koszyk
Surowce zwierzęce Ocena i wykorzystanie

Surowce zwierzęce Ocena i wykorzystanie

Wydawnictwo: PWRiL Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Język książki: polski
Rok wydania: 2010
ISBN: 9788309017837
Liczba stron: 512
Oprawa: Miękka
Wersja drukowana Wersja drukowana
Koszty dostawy:
Paczka w RUCHu od 3,89 zł
Poczta Polska Odbiór w punkcie od 7,99 zł
Paczkomaty InPost od 8,99 zł
Poczta Polska doręczenie pod adres od 9,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 11,99 zł
41.05 PLN Nasza cena:
41,05 zł
Rabat 17,89% zyskujesz 8,95 zł
książka niedostępna

Opis produktu


Podręcznik akademicki przeznaczony w głównej mierze dla studentów kierunków zootechnicznego, towaroznawstwa, technologii żywności i żywienia człowieka.
Książka zawiera 11 podstawowych rozdziałów, w których omówiono wszystkie surowce i produkty pozyskiwane od zwierząt gospodarskich, drobiu i pszczół. Uwzględniono w niej również nowe, wykorzystywane obecnie metody oceny jakości surowców i produktów zwierzęcych oraz akty prawne regulujące produkcję żywności pochodzenia zwierzęcego, a obowiązujące w Polsce po 1 maja 2004 r.

Polecamy także


Zdrowa kuchnia dla dzieci
Kłosińska Anna
Cena katalogowa: 24,90 zł
Nasza cena: 15,76 zł
Status:  1 - 2 dni

Prosto z roślin Radosna sztuka celebrowania weganizmu
Cena katalogowa: 49,90 zł
Nasza cena: 32,97 zł
Status:  1 - 2 dni

Przetwory domowe z warzyw
Cena katalogowa: 14,90 zł
Nasza cena: 9,50 zł
Status:  1 - 2 dni

My new roots. Naturalnie i zdrowo
Cena katalogowa: 69,90 zł
Nasza cena: 41,49 zł
Status:  Od ręki

Przetwory domowe z owoców
Cena katalogowa: 14,90 zł
Nasza cena: 9,50 zł
Status:  1 - 2 dni

Jak rozpalić ognisko czyli rzecz o drewnie, podpałce i ogniu
Cena katalogowa: 29,90 zł
Nasza cena: 19,57 zł
Status:  Od ręki