Koszyk

Sprzedaż w gastronomii Część 2

Jak sprzedawać więcej i z lepszym zyskiem.
Sprzedaż w gastronomii Część 2
Producent: MOJA Consulting
EAN: 9788393944873
Grupa: książka
Język książki: polski
Rok wydania: 2020
Liczba stron: 186
Oprawa: Miękka
Nasza cena:
74,67 zł
Rabat 24,58% zyskujesz 24,33 zł
Status:   48h
Koszty dostawy:
Paczka w RUCHu od 5,99 zł
Poczta Polska Odbiór w punkcie od 9,99 zł
InPost - przesyłka kurierska od 10,99 zł
Poczta Polska doręczenie pod adres od 10,99 zł
Paczkomaty InPost od 11,89 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 10,99 zł

Opis produktu


W publikacji:
zasady obsługi
relacje z gośćmi
techniki sprzedaży
szkolenie i motywowanie sprzedażowe personelu
audyt przygotowania sprzedażowego lokalu

Prowadzenie lokalu gastronomicznego nie zawsze oznacza wysokie zyski z działalności. Jeżeli chcesz, by twój lokal był dochodowym biznesem, koniecznie sięgnij po ten poradnik. Dowiesz się z niego nie tylko, jak więcej sprzedawać, ale przede wszystkim – jak więcej na sprzedaży zarabiać.

Umiejętność efektywnej sprzedaży jest podstawą w każdym typie biznesu. Książka, jak przewodnik w sposób uporządkowany poprowadzi Cię przez kluczowe obszary działania lokalu, o które musisz zadbać, by sprzedaż była jak najbardziej skuteczna. Poznasz: najskuteczniejsze techniki sprzedaży sugerowanej i metody stosowane w gastronomii do zwiększania rachunku u gości, sposoby wywierania wpływu oraz jak je skutecznie wykorzystać przy obsłudze gości i sprzedaży imprez. Dowiesz się, jak: dostosować i zaaranżować lokal, aby zachęcał do kupowania, przygotowywać menu – zarówno od strony oferty, jak i prezentacji wizualnej, by efektywnie wspomagało proces sprzedaży, ustalać i przedstawiać ceny, by zachęcały do zakupu, prezentować dania, jakiej zastawy i sztućców używać, by wpływały na większe zamówienia, tworzyć zyskowne promocje, nauczysz się je budżetować i rozliczać, szkolić i motywować personel pod kątem efektywności sprzedaży.

Wiedza zawarta w książce jest wynikiem wielu lat pracy autora w firmach gastronomicznych, a jego doświadczenie akademickie i praca w charakterze doradcy biznesowego są dodatkową gwarancją, że przedstawione rozwiązania i wiedza oparte są na solidnych biznesowych podstawach i sprawdzone na polskim rynku. Autor prowadzi szkolenia, pracuje z klientami, wykłada zarządzanie gastronomią w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, a zdobytą przez lata wiedzę przekazuje w autorskich poradnikach. Obala w nich gastronomiczne mity, dzieli się historiami wziętymi z życia i przede wszystkim pokazuje, jak wykorzystać wiedzę do rozwoju biznesu i zyskownego działania. „Sprzedaż w gastronomii” to trzeci poradnik tego autora po „Ciemnej stronie gastronomii” (2014) i „Menedżerze gastronomii” (2017).

Poradnik polecają praktycy rynku gastronomicznego:
Książka, która zainspiruje cię do patrzenia na restaurację jak na przedsiębiorstwo, które ma przynosić zysk. Autor jest jednym z niewielu w Polsce specjalistów z zakresu gastronomii łączących ogromną wiedzę akademicką z zakresu sprzedaży i marketingu z praktyką gastronomiczną. W poradniku wskazuje nie tylko jak sprzedawać, ale też jak zarabiać w gastronomii, a nie jest to jednoznaczne.

Malka Kafka – założycielka sieci roślinnych restauracji Tel Aviv by Malka, laureatka nagrody „Restaurateur of the year”

Efektywna sprzedaż to jedna z najważniejszych umiejętności w gastronomii, która potrafi zdecydować o sukcesie lub niepowodzeniu przedsięwzięcia. Dlatego zdecydowanie warto zainwestować w wiedzę zawartą w tej książce. Polecam!

Piotr Popiński – ekspert rynku gastronomicznego, właściciel restauracji Elixir by Dom Wódki, Czerwony Wieprz i Folk Gospoda oraz The Roots Bar & More

33,68 zł Rabat 15.58%
45,42 zł Rabat 8.98%
31,88 zł Rabat 34.94%
38,73 zł Rabat 19.31%
33,85 zł Rabat 32.16%
32,71 zł Rabat 34.45%
44,10 zł Rabat 9.01%
46,13 zł Rabat 8.38%
33,05 zł Rabat 21.32%

Polecamy także


Właściwy kurs
Tokar Joanna
Cena katalogowa: 60,00 zł
Nasza cena: 49,42 zł
Status:  24h

Postawy wobec czasu pracy jako źródło ryzyka personalnego
Cena katalogowa: 55,00 zł
Nasza cena: 46,08 zł
Status:  24h

Zarządzanie zasobami ludzkimi.
Cena katalogowa: 69,90 zł
Nasza cena: 53,30 zł
Status:  24h

Zarządzanie zasobami publicznymi
Cena katalogowa: 50,08 zł
Nasza cena: 41,85 zł
Status:  24h

Szkoła a rynek pracy
Cena katalogowa: 49,90 zł
Nasza cena: 49,49 zł
Status:  24h

Praca Jak napisać skuteczne CV?
Kot-Radojewska Magdalena
Cena katalogowa: 13,83 zł
Nasza cena: 12,20 zł
Status:  24h

Komunikacja społeczna w zarządzaniu
(red.) Wojciech J. Maliszewski
Cena katalogowa: 40,00 zł
Nasza cena: 33,65 zł
Status:  24h

Nowa psychologia sukcesu
Dweck Carol S.
Cena katalogowa: 29,99 zł
Nasza cena: 26,33 zł
Status:  24h

Zwinny talent
Ralf Knegtmans
Cena katalogowa: 79,59 zł
Nasza cena: 69,65 zł
Status:  24h

Najlepsze praktyki skutecznego menedżera
Cena katalogowa: 44,90 zł
Nasza cena: 30,33 zł
Status:  24h

Sztuka odpuszczania jak zamieniłem panikę na starcie w sukces na mecie
Cena katalogowa: 39,90 zł
Nasza cena: 25,20 zł
Status:  24h

Skazani na biuro
Huth Peter
Cena katalogowa: 39,90 zł
Nasza cena: 34,68 zł
Status:  24h