Miód w kuchni
Język książki: polski
Rok wydania: 1999
Wydanie: 1
Liczba stron: 144
Oprawa: Miękka
13,95 zł
Rabat 15,17% zyskujesz -3,40 zł
Koszty dostawy:
Paczka w RUCHu | od 0,00 zł |
Paczkomaty InPost | od 10,99 zł |
FedEx - przesyłka kurierska | od 12,99 zł |
InPost - przesyłka kurierska | od 20,00 zł |
Poczta Polska Odbiór w punkcie | od 19,99 zł |
Poczta Polska doręczenie pod adres | od 24,99 zł |
Kategorie:
Opis produktu
Każdy zna właściwości lecznicze miodu, bo przecież przeziębieni natychmiast sięgamy po herbatę z miodem. Ten sam miód dodany do potraw wzbogaca, a nawet zmienia ich smak i to nie tylko pierników, ale również innych wypieków, mięsa, ryb, warzyw, owoców i alkoholi. Można się o tym przekonać, przygotowując smakołyki według podanych w tej książce przepisów.
Spis treści
Od autora
Ciasta
Potrawy jednodaniowe
Potrawy z ryb
Drób
Mięsa duszone i zapiekane
Sałatki i sosy
Desery
Napoje alkoholowe
Rodzaj e miodów
Spis potraw
Słowa kluczowe:
Polecamy także
Cena katalogowa: 38,00 zł
32,95 zł
32,95 zł