Koszyk
Mikrobiologia żywności Drewniak WSiP

Mikrobiologia żywności Drewniak WSiP

Wydawnictwo: WSiP
Język książki: polski
Rok wydania: 1998
Wydanie: 12
ISBN: 9788302071355
Liczba stron: 162
Oprawa: Miękka
Wersja drukowana Wersja drukowana
Koszty dostawy:
Paczka w RUCHu od 3,89 zł
Poczta Polska Odbiór w punkcie od 7,99 zł
Paczkomaty InPost od 8,99 zł
Poczta Polska doręczenie pod adres od 9,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 11,99 zł
27.93 PLN Nasza cena:
27,93 zł
Rabat 11,34% zyskujesz 3,57 zł
książka niedostępna

Opis produktu


Wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów wraz z wykorzystaniem ich w procesach technologicznych przemysłu spożywczego. Podręcznik przeznaczony dla uczniów dwóch typów szkół - dla klasy I sz - wszystkich zawodów przemysłu spożywczego oraz dla klasy II liceum zawodowego, zawód: operator procesów technologicznych przemysłu spożywczego.

Polecamy także


Przetwory domowe z owoców
Cena katalogowa: 14,90 zł
Nasza cena: 9,50 zł
Status:  1 - 2 dni

Przetwory domowe z warzyw
Cena katalogowa: 14,90 zł
Nasza cena: 9,50 zł
Status:  1 - 2 dni

Mocne alkohole w Polsce 2018
Gołębiewski Łukasz
Cena katalogowa: 80,00 zł
Nasza cena: 58,22 zł
Status:  1 - 2 dni

Twój domowy ser
Alessandro Valli
Cena katalogowa: 49,00 zł
Nasza cena: 36,32 zł
Status:  Od ręki

Na surowo. 100 przepisów
Juncewicz Agnieszka
Cena katalogowa: 99,00 zł
Nasza cena: 99,00 zł
Status:  Od ręki

My new roots. Naturalnie i zdrowo
Cena katalogowa: 69,90 zł
Nasza cena: 41,39 zł
Status:  Od ręki