Mikrobiologia żywności Drewniak WSiP
Język książki: polski
Rok wydania: 1998
Wydanie: 12
Liczba stron: 162
Oprawa: Miękka
32,95 zł
Rabat 13,08% zyskujesz -1,45 zł
Koszty dostawy:
Paczka w RUCHu | od 0,00 zł |
Poczta Polska Odbiór w punkcie | od 9,99 zł |
Poczta Polska doręczenie pod adres | od 10,99 zł |
InPost Paczkomaty 24/7 | od 10,99 zł |
FedEx - przesyłka kurierska | od 12,99 zł |
InPost - przesyłka kurierska | od 20,00 zł |
Kategorie:
Opis produktu
Wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów wraz z wykorzystaniem ich w procesach technologicznych przemysłu spożywczego. Podręcznik przeznaczony dla uczniów dwóch typów szkół - dla klasy I sz - wszystkich zawodów przemysłu spożywczego oraz dla klasy II liceum zawodowego, zawód: operator procesów technologicznych przemysłu spożywczego.
Polecamy także
Cena katalogowa: 36,90 zł
36,95 zł
36,95 zł
Cena katalogowa: 164,00 zł
163,95 zł
163,95 zł
Cena katalogowa: 40,50 zł
42,95 zł
42,95 zł