Koszyk
Gotowanie na parze mięso i ryby

Gotowanie na parze mięso i ryby

Wydawnictwo: DRAGON
Język książki: polski
Rok wydania: 2010
Wydanie: 1
ISBN: 9788361582700
Liczba stron: 32
Oprawa: Miękka
Wersja drukowana Wersja drukowana
Koszty dostawy:
Paczka w RUCHu od 3,89 zł
Poczta Polska Odbiór w punkcie od 7,99 zł
Paczkomaty InPost od 8,99 zł
Poczta Polska doręczenie pod adres od 9,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 11,99 zł
5.45 PLN Nasza cena:
5,45 zł
Rabat 31,79% zyskujesz 2,54 zł
książka niedostępna

Opis produktu


Na przekór stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. I nie ma co się dziwić, ponieważ w porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.

Polecamy także


Trening zawodowca
Łomża Dorian
Cena katalogowa: 97,00 zł
Nasza cena: 86,33 zł
Status:  Od ręki

Kwiaty ozodbne. Uprawa pielęgnacja. Niezbędnik
Cena katalogowa: 9,99 zł
Nasza cena: 3,04 zł
Status:  1 - 2 dni

Laboratorium w szufladzie Modelarstwo i robotyka
Cena katalogowa: 49,00 zł
Nasza cena: 43,11 zł
Status:  1 - 2 dni

Daleko jeszcze?
Przewoźniak Marcin
Cena katalogowa: 16,99 zł
Nasza cena: 9,68 zł
Status:  Od ręki

Rośliny na skalniaki. Aranżacja ogrodu niezbędnik
Cena katalogowa: 9,99 zł
Nasza cena: 3,04 zł
Status:  1 - 2 dni

Szachy uniwersalny podręcznik z ćwiczeniami cz.1/Akademia Gambit
Cena katalogowa: 24,99 zł
Nasza cena: 16,65 zł
Status:  1 - 2 dni