Koszyk

Emulgatory

EMULSIFIERS
Emulgatory
Producent: WNT – Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
EAN: 8320426618
Grupa: książka
Język książki: polski
Rok wydania: 2001
Wydanie: 1
Liczba stron: 182
Oprawa: Miękka
Nasza cena:
19,55 zł
Rabat 19,06% zyskujesz 4,60 zł
Status:   Od ręki
Koszty dostawy:
Paczka w RUCHu od 5,89 zł
Poczta Polska Odbiór w punkcie od 8,89 zł
Paczkomaty InPost od 9,89 zł
Poczta Polska doręczenie pod adres od 10,89 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 14,89 zł

Opis produktu


- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowej

Polecamy także


O wegetarianizmie
Porfiriusz z Tyru
Cena katalogowa: 45,00 zł
Nasza cena: 33,75 zł
Status:  1 - 2 dni

Zdrowa kuchnia dla dzieci
Kłosińska Anna
Cena katalogowa: 24,90 zł
Nasza cena: 15,30 zł
Status:  1 - 2 dni

Kuchnia Słowian, czyli o poszukiwaniu dawnych smaków
Cena katalogowa: 64,90 zł
Nasza cena: 42,74 zł
Status:  Od ręki

Gastrophysics
Spence Charles
Cena katalogowa: 51,40 zł
Nasza cena: 43,26 zł
Status:  1 - 2 dni

Dzika kuchnia
Łuczaj Łukasz
Cena katalogowa: 64,90 zł
Nasza cena: 42,11 zł
Status:  Od ręki