Desery. Porady cukiernika
Rok wydania: 2013
Liczba stron: 480
Oprawa: oprawa zintegrowana
Nasza cena:
7,77 zł
Rabat 22,2% zyskujesz 2,22 zł
Koszty dostawy:
Paczka w RUCHu | od 5,99 zł |
Poczta Polska Odbiór w punkcie | od 10,99 zł |
Paczkomaty InPost | od 10,99 zł |
Poczta Polska doręczenie pod adres | od 11,99 zł |
FedEx - przesyłka kurierska | od 12,99 zł |
InPost - przesyłka kurierska | od 20,00 zł |
Kategorie:
Opis produktu
Obserwacje poczynione w kręgu "uczniów czarnoksiężnika", jak żartobliwie nazywam uczestników moich kursów, pozwoliły mi dostrzec z jednej strony duże zainteresowanie cukiernictwem, a z drugiej panoszącą się w tej dziedzinie ignorancję. Podstawy przygotowania deserów znają wszyscy - zarówno amatorzy, jak i profesjonaliści.
Zmieniają się, co oczywiste, sposoby ich przyrządzania i podania oraz składniki.
Dlatego też w tej książce dzielę się swoimi doświadczeniami i prezentuję przepisy odpowiednie dla każdego. Mam nadzieję, że okaże się ona przydatna…
Od Autorki
Polecamy także
Cena katalogowa: 59,99 zł
Nasza cena: 40,89 zł
Nasza cena: 40,89 zł
Cena katalogowa: 55,50 zł
Nasza cena: 42,20 zł
Nasza cena: 42,20 zł